Красота - Коса&Кожа
 

Стимулант за коса на Икаров

Автор: zizi - Публикация: 29, March, 2013, 09:29

Природни стимулатори за подхранване, поникване и укрепване на косата

 

Всички искаме дълга, гъста и здрава коса. Но колкото и да се стараем, налага се да я подстригваме често косата си поради непрекъснатата намеса пресата, сешоара, машата...
Винаги е добре да търсим решението за здрава коса и кожа в натуралните продукти. Не пренебрегвайте маските за коса, които приготвяме в домашни условия, защото с постоянство и достатъчно желание всичко е възможно.


За целта ще Ви представим един български продукт, който се състои изцяло от натурални масла и е истинско вълшебство за косата. Стимулантът за коса на Икаров е билкова смес от бял равнец, коприва, латинка и четири етерични масла-розмариново, лавандулово,бергамово и иланг-илангово, разтворени в бадемово масло. Тези съставки са силни природни стимулатори за подхранване, поникване и укрепване на косата.

 

Как се използва този продукт?


Може да масажирате корените на косата с продукта, преди измиване. Честотата на употреба зависи от Вас и от степента на увреденост на косата. Същото така стимулантът може да се прибави и към някои домашни маски за коса като заместител на зехтин или бадемово масло.

 

Някои от съставките на продукта регулират омазняването- при суха кожа на главата го подобряват, а при мазна го потискат. За стабилизиране и предпазване от окисляване е добавена смес от природни антиоксиданти като лецитин, витамин Е и С, които имат благотворно влияние върху кожата на главата.


Снимки: Интернет