Интериор - Креативно
 

Креативна идея за впечатляващ полилей

Автор: Виктория Младенова - Публикация: 20, February, 2013, 15:27

С този креативен облик на хартиения фенер ще впечатлите не само семейството си, но и всеки ваш

 

Умелото съчетаване на различни елементи в интериора се дължи на фантазията и естетическия вкус. Но когато въображението вече не се побира в границите на съчетаващите идеи, на помощ идват креативните. Техният свят е толкова необятен, че дори и съвсем обикновени неща от ежедневието могат да блеснат с присъствието си в интериора.


Хедър Дженингс е  от хората, които обичат зашеметяващите възможности на креативността. Тя открива неоподозирания потенциал на хартиени форми за кексчета, като ги използва за декорация върху популярния китайски фенер. Резултатът е изненадващ и се получава не само нестандартно, но и красиво кълбо светлина.


Освен впечатляваща, идеята е и много лесна за изпълнение. Нужни са лепило, хартиен фенер и бели форми за мини кексчета . За постигане на по-красив и интересен вид, вместо вкусно шоколадово кексче в средата, сложете форми за петифури. Те са по-малки, но ще бъдат вашият акцент, тъй като се предлагат в различни цветове и мотиви. В полза на минималистичната и изчистена външност на своя полилей, Хедър е сложила петифурени формички с кафяви райета. Чрез тях е постигнала приятен и ненатрапчив акцент, който допринася за повече стил в интериора.
 

Изумително е как съвсем малко усилия и обикновени материали от ежедневието са напълно достатъчни, за да успеете да създадете оригинален елемент в едно помещение. С този креативен облик на хартиения фенер ще впечатлите не само семейството си, но и всеки гост, посетил вашия дом.

 

Снимки: Интернет